Cât costă să primiţi un rol în următorul film Star Wars? [VIDEO]

Cât costă să primiţi un rol în următorul film Star Wars? [VIDEO]

Creatorii următorului vă invită să faceţi donaţii la UNICEF pentru a putea beneficia de un rol în noul film din populara serie.

Star Wars 7 donatii UNICEF

Deşi nu este prima oară când oameni obişnuiţi pot juca într-un film sub formă de extras, având în vedere că vorbim de , în loc să fiţi plătiţi cu o sumă modică pentru timpul pierdut pe platou, va trebui să veniţi cu bani de acasă.

S-au început filmările în Dubai pentru episodul 7 din saga Star Wars, un film care ar trebui să readucă în aceeaşi ecuaţie cea mai mare parte a ansamblului original de actori. Acesta este regizat de J.J. Abrams, aceeaşi persoană din spatele ultimelor două filme Star Trek. Pentru a stimula adunarea de fonduri pentru o cauză nobilă, compania lui Abrams, Bad Robot, combinată cu Disney şi Lucasfilm au iniţiat un proiect cu numele de Star Wars: Force for Change. Acesta este menit, prin intermediul tehnologiei avansate să stimuleze obţinerea de soluţii la cele mai complexe probleme ale lumii.

În acelaşi timp, pornind de la o donaţie de 10 dolari pentru Unicef’s Innovation Labs and Programs, aveţi şansa să câştigaţi, prin tragere la sorţi, un rol în Star Wars Episodul VII. Câştigătorul va fi zburat în Anglia împreună cu un prieten, va deveni musafirul VIP al lui J.J. Abrams, va fi machiat, va benefia de un costum şi îşi va asuma infimul rol în film.

Pentru a cumpăra mai multe şanse de câştig la respectiva tombolă, în mod evident, trebuie să investiţi mai mulţi bani. Contra unei sume de 5000 de dolari, aveţi 500 de şanse de câştig şi o replică oficială a unei săbii lightsaber. Cu 50.000 de dolari cumpăraţi 5000 de şanse plus posibilitatea de a vedea noul Star Wars înaintea tuturor muritorilor de rând. Programul descris mai sus a început astăzi şi se va încheia pe data de 18 iulie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: