Samsung Galaxy S6 Edge Plus arată exact cum te-ai fi așteptat

Samsung Galaxy S6 Edge Plus arată exact cum te-ai fi așteptat

Știm de ceva timp că Samsung plănuiește lansarea a două noi smartphone-uri care să completeze gama S6. Este vorba despre Samsung Galaxy S6 Plus și Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Acum avem o imagine clară cu S6 Edge Plus. 

Pentru a profita cât mai mult de pe urma Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, cei de la Samsung au construit o gamă în jurul acestor modele.

Abia am văzut Samsung Galaxy S6 Active, iar acum se înmulțesc zvonurile legate de S6 Plus și S6 Edge Plus.

Pe contul de Twitter @OnLeaks a fost publicată o imagine randată cu noul S6 Edge Plus. Acesta păstrează linia de design impusă de sud-coreeni cu modelul original, dar are dimensiuni diferite.

Astfel, potrivit tweetului, S6 Edge Plus va avea 154.45mm x 75.80mm x 6.85mm, ceea ce înseamnă că telefonul va dispune de un display de 5,5 inch, puțin mai mare decât S6 Edge normal, care vine cu 5,2 inch diagonală. Există, totuși, zvonuri, care vorbesc de o diagonală de 5,7 inch.

Când vine vorba de specificații, se pare că telefonul va folosi un procesor Snapdragon 808 cu șase nuclee, considerabil mai puțin performant decât modelul Exynos cu opt nuclee folosit în smartphone-ul original. Restul specificațiilor este posibil să rămână la fel, dar dezamăgitor este faptul că S6 Edge Plus ar putea să nu vină cu noul tip de conector USB 3.0 Type C.

S6 Plus și S6 Edge Plus se vor lansa în lunile următoare, iar până atunci ne așteptăm să vedem din ce în ce mai multe zvonuri legate de ele. S6 și S6 Edge sunt disponibile în magazinele din România și le puteți cumpăra de AICI.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus-970-80

Citește și: