Specificaţiile ipoteticului Galaxy S6 Active ajung pe internet

Specificaţiile ipoteticului Galaxy S6 Active ajung pe internet

Pentru că Galaxy S6 nu mai este imun la intemperii, precum Galaxy S5, aşteptaţi-vă să apară în scurt timp un Samsung Galaxy S6 Active, un gadget performant şi andurant.

Foarte mulţi visează sau îşi doresc un telefon rezistent, nu doar arătos, preferabil cu o baterie foarte mare. După Galaxy S4 Active, oficialii companiei sud coreene au fost primii care şi-au adus aminte de această serie de produse. Din acest motiv, tinde să devină doar o chestiune de timp până vom vedea pe piaţă noul .

Când vine vorba de design, noile şi Galaxy S6 Edge sunt două dispozitive spectaculoase. Din păcate, au venit cu două compromisuri importante faţă de modelul similar ajuns pe piaţă de aproximativ un an. Este vorba aici de lipsa slotului microSD şi a rezistenţei la scufundări. Un pic mai masiv din fire, Galaxy S6 Active ar trebui să fie cel puţin revoluţionar.

Conform unor zvonuri, S6 Active ar trebui să ajungă pe piaţă în următoarele săptămâni sau luni. Are numele de cod SM-G890A şi este construit în jurul unui panou Quad HD Super AMOLED Plus cu diagonala de 5,1 inci. Din mai multe puncte de vedere este foarte similar cu Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, într-un pachet relativ compact. Este construit în jurul aceluiaşi procesor Exnynos 7420, cu 3GB RAM şi 32GB spaţiu de stocare. Pe de o parte şi de alta a noului dispozitiv avem două camere de 16, respectiv 5 megapixeli. Deoarece sufixul din Galaxy S6 în acest caz particular este Active, vă puteţi aştepta să fie un pic mai gros decât modelul original şi cu o greutate un pic mai mare. Este vorba de 73,6 x 146,9 x 8,8 milimetri, în comparaţie cu 70,5 x 143,4 x 6,8 milimetri. Spaţiul interior mai mare va fi suficient pentru o baterie mai generoasă şi alte câteva particularităţi. De această dată vom vorbi de 3500 mAh, în comparaţie cu cei 2550 mAh din Galaxy S6.

Deşi nu ştim când va fi anunţat oficial acest telefon, fapt pentru care nu are un preţ precis asociat, aşteptaţi-vă să nu dureze foarte mult până vom afla că a ajuns într-un magazin apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: