Cel mai rezistent Samsung Galaxy S6: Versiunea Active va rezista la apă și praf

Cel mai rezistent Samsung Galaxy S6: Versiunea Active va rezista la apă și praf

După Samsung Galaxy S6, compania pregătește și o versiune Active. Telefonul se va numi Samsung Galaxy S6 Active şi se află deja în producţie, conform unor informații neoficiale.

Lansarea unei versiuni Active nu este tocmai o surpriză dat fiind că Samsung lansează vârfuri de gamă la câteva luni. Aşadar era de aşteptat ca recent lansatul Samsung Galaxy S6 să fie urmat de o versiune îmbunătăţită pentru rezistență sporită la apă și praf, cel mai probabil până la sfârşitul anului.

upleaks anunță pe Twiter identificarea unui nou dispozitiv în producţie, cu seria SM-G890A. Această serie este foarte asemănătoare cu cea a dispozitivului AT&T Galaxy S5 Active, SM-G870A, ceea ce poate însemna că noul Galaxy S6 Active este deja în producţie.

Momentan, nu sunt dovezi care să susţină că cele două dispozitive sunt înrudite, dar putem specula că lansarea noului Galaxy S6 Active va fi făcută până la sfârşitul anului. Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inci la rezoluție 2K, folosește 3GB de memorie RAM și are un spațiu de stocare de 32, 64 și 128GB. De asemenea, rulează Android Lollipop cu interfața TouchWiz, iar procesorul este unul cu opt nuclee pe 14 nanometri produs de Samsung.

Autor: Diana Bone

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: