Sony Xperia Z4, în noi imagini: Cât de diferit este de Xperia Z3

Sony Xperia Z4, în noi imagini: Cât de diferit este de Xperia Z3

Noi imagini publicate pe internet prezintă un dispozitiv despre care se crede că este noul Xperia Z4 al japonezilor de la Sony.

Noul flagship al celor de la Sony este din ce în ce mai aproape, iar numărul de leak-uri crește constant. Cele mai noi poze cu dispozitivul japonezilor ni-l prezintă în 3 cadre diferite. Pe lângă specificații, putem vedea anumite elemente de design care ar putea caracteriza noul Xperia Z4. După cum probabil vă așteptați, nu par a fi foarte multe diferențe între acesta și Xperia Z3.

Dacă este să le dăm crezare celor de la Phonearena, noul telefon va avea același design din sticlă, iar în poze se poate observa foarte clar un senzor de 20.7 megapixeli. Sony se pare că nu are de gând nici acum să facă trecerea la ecranele cu rezoluție QHD. Astfel, specificațiile publicate includ un ecran de 5,1 inci cu o rezoluție Full HD. În interior, am putea avea parte de un procesor Qualcomm Snapdragon 810, cu 4 nuclee Cortex-A57 și 4 nuclee Cortex-A53, 3GB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 23GB.

Sistemul de operare rulat va fi Android 5.0.2 Lollipop. După cum se poate observa și în poze, dispozitivul are indicativul E6553. Anul trecut, indicativul lui Xperia Z2, primul flagship, era un număr care începea tot cu ”65”, în timp ce indicativul lui Z3 avea 66 la început. Astfel, E6553 ar putea reprezenta singurul flagship al japonezilor în acest an. Puteți citi mai multe despre Xperia Z4 pe Playtech aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: