Sony Xperia Z4 apare în noi fotografii. Ce aduce viitorul vârf de gamă japonez

Sony Xperia Z4 apare în noi fotografii. Ce aduce viitorul vârf de gamă japonez

Sony Xperia Z4 este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale momentului și, judecând după numărul mare de informații neoficiale apărute în ultima vreme, nu va mai dura mult până când telefonul va avea parte de o lansare oficială. 

Până atunci, fanii companiei japoneze se pot delecta cu o serie nouă de fotografii cu Sony Xperia Z4. Potrivit PhoneArena, numărul modelului prezentat în imaginile de mai jos corespunde cu numărul unui model care a ajuns pe Internet prin intermediul unui benchmark.

Schimbări la nivelul designului nu sunt foarte multe, și asta nu e neapărat rău, având în vedere că fanii gamei Xperia laudă mereu aspectul telefonului. Se observă, totuși, că nu mai există căpăcelul care acoperă portul microUSB de apă și de praf. Asta nu înseamnă neapărat că Sony Xperia Z4 nu va mai fi rezistent la apă – ar fi o prostie mare din partea japonezilor, deoarece brandul Xperia a ajuns să fie asociat cu rezistența la apă – ci doar că inginerii au descoperit o modalitate mai elegantă de a-l face un telefon subacvatic.

Sony Xperia Z4 va veni în două versiuni, una cu ecran de 5,2 inci și rezoluție full HD,  și una cu ecran de 5,2 inch și rezoluție QHD. Procesorul, după cum se observă și din imagini, este un Snapdragon 810 (decizie ciudată dacă este să luăm în considerare faptul că cei de la Qualcomm au anunțat deja modelul 811, care rezolvă problemele cu supraîncălzirea). Memoria RAM va fi de 4GB, iar camerele vor fi de 20,7, respectiv 5MP.

Cel mai probabil, camera a fost îmbunătățită, cu toate că numărul de megapixeli a rămas la fel ca pe Sony Xperia Z3 și Xperia Z2.

 

Citește și: