07 mai 2015 | 06:59

Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO]

ACTUALITATE
Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO]

Pentru că trendul selfie-urilor nu pare să se mai potolească, cei de la Sony au anunţat cel mai nou smartphone pentru această activitate, Xperia C4.

Am ajuns în punctul în care este aproape imposibil să nu vă fi făcut cel puţin o dată un selfie cu telefonul. Răspunzând cerinţelor pieţei, cei de la Sony tocmai au anunţat cel mai nou membru al familiei de smartphone-uri pentru selfie. Aceste dispozitive nu se bat în specificaţii hardware, dar incorporează o cameră frontală mai mult decât decentă, menită să se completeze perfect cu o doză generoasă de narcisism.

Urmaşul , lansat anul trecut pentru această activitate ”artistică”, noul Sony Xperia C4 este un upgrade semnificativ faţă de vechea generaţie. Deşi camera frontală rămâne identică cu cea a modelului de anul trecut, 5 megapixeli cu o lentilă wide, Xperia C4 şi Xperia C4 Dual – varianta dual SIM includ un panou Full HD, faţă de HD. Noul Sony Xperia C4 este construit în jurul unui display de 5,5 inci cu o rezoluţie nativă de 1920 x 1080. La interior va ascunde un procesor octa core tactat la 1,7 GHz de la MediaTek, 2GB RAM şi o cantitate de memorie RAM egală cu 16GB. Capacitatea bateriei interne din C4 este egală cu 2600 mAh. Camera principală este de 13 megapixeli.

În ceea ce priveşte designul, cei de la Sony nu s-au distanţat foarte mult de formatul majorităţii telefoanelor lor, cu menţiunea că acesta este realizat exclusiv din plastic. Nu avem încă un preţ pentru el, dar ar trebui să poată fi achiziţionat în luna iunie a acestui an de la operatorii de telefonie şi magazine voastre preferate de telefoane.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele