Cum a încercat fiica să-și omoare mama din cauza unui iPhone

Cum a încercat fiica să-și omoare mama din cauza unui iPhone
05:51 23.03.2015

O tânără de doar 12 ani a ajuns la şcoala de corecţie după ce a încercat de mai multe ori să-şi omoare mama pentru că i-a confiscat iPhone-ul.

Deşi este foarte uşor să-ţi supraveghezi copilul după ce i-ai cumpărat un smartphone, respectivul gadget are mari şanse să creeze dependenţă. Mai mult decât atât, confiscarea sa are potenţialul de a trezi nişte stări de spirit foarte agresive în adolescenţi.

Cel mai recent caz care s-ar putea să vă facă să gândiţi de două ori când vă decideţi să vă vine din localitatea Boulder County din Colorado. O tânără de 12 ani a fost plasată deja în şcoala de corecţie Boulder Juvenile Center după ce a fost acuzată cu două tentative de omor premeditat. Victima ar fi trebuit să fie mama fetei, dar din fericire aceasta a reuşit să scape. Investigaţia a durat două săptămâni.

Prima tentativă a implicat turnarea de clor într-un shake pe care urma să-l bea mama ei, dar aceasta a simţit imediat mirosul şi a dat vina pe faptul că fiica ei nu clătise bine paharul. A doua oară când a fost în pericol, aceeaşi mamă a observat un miros puternic de clor provenind de la o carafă plină cu apă. Când şi-a confruntat fata pe marginea acestui subiect, aceasta a admis că încerca să o otrăvească pentru că i-a confiscat iPhone-ul.

Dacă astfel de gesturi vi se pare extreme şi greu de înţeles, aveţi în vedere că un tânăr de 14 ani şi-a omorât mama prin împuşcare cu mai puţin de doi ani în urmă după ce aceasta nu l-a mai lăsat să se joace .

 

loading...