Sharp a anunțat trei noi telefoane cu display-uri fără margini

Sharp a anunțat trei noi telefoane cu display-uri fără margini

Deveniţi experţi în lansarea de telefoane cu ramă a ecranului inexistentă, cei de la Sharp tocmai au anunţat trei noi smartphone-uri.

Deşi nu este primul brand care vă vine în minte atunci când vă gândiţi să achiziţionaţi un TV nou sau un smartphone, portofoliul generos de patente şi experienţa companiei în a crea gadgeturi cu design futurist recomandă fără echivoc compania japoneză când vine vorba de terminale impozante.

Ca de fiecare dată, cu noua sa linie de produse, sunt şanse foarte mari ca Sharp să rămână în ţara mamă, datorită unui parteneriat foarte profitabil cu operatorul autohton NTT DoCoMo. Această particularitate nu ar trebui însă să vă împiedice să fiţi optimişti şi să speraţi că este doar o chesiune de timp până când un nou smartphone Sharp va ajunge în magazinul operatorului vostru preferat.

Să începem cu particularităţile comune. Toate cele trei telefoane vor avea rame foarte subţiri ale ecranului, iar la interior vor ascunde un Snapdragon 808 hexa core tactat la 1,8 GHz împreună cu un GPU Adreno 418. Aquos Zeta SH-01H va fi construit în jurul unui ecran de 5,3 inci de tip IGZO cu Gorilla Glass 4, o rezoluţie nativă Full HD şi o densitate de pixeli de 416ppi. Cantitatea de memorie RAM în acest caz particular va fi de 3GB, memoria internă de 32GB, camera principală de 13,1 megapixeli, iar cea frontală de 8 megapixeli. Va mai fi prezent în acelaşi pachet un cititor de amprentă şi o baterie de 3100 mAh. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 5.1 Lollipop, iar telefonul va fi certifica IP55/58 pentru rezistenţă la apă şi praf.

Sharp Aquos Compact SH-02H este cel mai micuţ dintre noile modele, cu o diagonală de 4,7 inci, dar acelaşi panou de tip IGZO cu o rezoluţie Full HD. 3GB RAM, 16 GB memorie internă şi două camere de 13,1, respectiv 5 megapixeli nu lipsesc din ecuaţie. Acumulatorul de această dată este de 2819 mAh, iar partea de conectică include 4G LTE, 3G, WiFi şi Bluetooth 4.1. Ultimul dintre cele trei este Sharp Disney Mobile – DM-01H, identic cu SH-o2H cu excepţia brandingului Disney şi conţinutului multimedia animat ce va fi prezent din start pe el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI