Secretele celei mai mari fabricii Tesla în 4K [VIDEO]

Într-un clip încărcat de detalii interesante, un pasionat de drone a imortalizat fabrica de baterii Tesla din Fremont, Statele Unite ale Americii.

Într-o lume în care energia regenerabilă devine din ce în ce mai relevantă, este imposibil să nu fi auzit de Tesla. Doar una dintre companiile încărcate de inovaţie ale lui Elon Musk acoperă un amalgam de domenii, de la producţia de baterii până la maşini electrice şi câteva proiecte secrete.

Pentru că rareori vedem un astfel de clip pe internet, un fost angajat Tesla a postat de curând pe YouTube o filmare de calitate foarte bună realizată cu propria dronă Phantom 3. Stephen Powelson a lucrat la respectiva fabrică Tesla până în luna martie a acestui an şi a asigurat membri forumului Tesla Motors Club, pe care postase iniţial clipul, că oficialii companiei nu au nici un fel de problemă cu iniţiativa sa.

Ca urmare, deşi sunt şanse foarte mari ca filmul de câteva minute să nu fie şters, ar fi bine să nu vă riscaţi şi să-l vizionaţi acum. Astfel, veţi vedea nu mai puţin de 50 de hectare de teren acoperite cu diverse clădiri ale fabricii din Fremont. Deşi s-ar putea să fiţi impresionaţi de magnitudinea acestui complex, merită să aveţi în vedere că se lucrează intens la o nouă fabrică Tesla ce urmează să fie dată în folosinţă în Nevada. Aceasta din urmă va fi una dintre cele mai mari fabrici din lume cu o suprafaţă de aproximativ 100 de hectare.

Deşi este destul de dificil de confirmat această informaţie, ca o picanterie, cei de la The Verge sunt de părere că la momentul 1:44 din clip puteţi vedea într-o parcare trei prototipuri Tesla SUV, neanunţate oficial.

Alexandru Puiu
05:41 03.08.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video