02 sept. 2015 | 08:23

Scosche BoomBottle+ este boxa perfectă pentru biciclişti

ACTUALITATE
Scosche BoomBottle+ este boxa perfectă pentru biciclişti

Dacă v-aţi făcut un obicei din a merge cu bicicleta şi nu vă încântă deloc liniştea, aveţi nevoie de o boxă portabilă precum nou Scosche BoomBootle+.

Bicicliştii care îşi doresc cu ardoare să asculte muzică în deplasare, nu au foarte multe opţiuni ce le sunt dedicate în exclusivitate. Deşi aţi fi tentaţi să credeţi că orice pereche de căşti vă poate asigura necesarul de zgomot, este nerecomandat să mergeţi cu căşti în urechi din pricina riscului de accidente care creşte semnificativ în astfel de circumstanţe.

Pentru asta s-a inventat Scosche BoomBottle+, a doua generaţie a unei boxe care, deşi funcţionează şi pe birou, se integrează perfect în spaţiul de la bicicletă în care în mod obişnuit v-aţi pune sticla de apă. Din păcate, pentru a o folosi va trebui să renunţaţi complet la sticla respectivă de apă sau să o puneţi în ghiozdan.

În ceea ce priveşte specificaţiile, aceasta nu este o boxă Bluetooth ca oricare alta. La interior ascunde un acumulator de 6000 mAh care, pe lângă faptul că vă oferă o audiţie neîntreruptă de până la 15 ore, funcţionează şi ca o baterie externă pe care o puteţi folosi pentru a vă alimenta cu energie electrică smartphone-ul sau tableta în condiţii de urgenţă. În plus, pentru că nu veţi călători tot timpul doar pe vreme senină, ascultându-vă prin Bluetooth muzica de pe telefon, Scosche BoomBottle+ este rezistentă la apă şi praf, iar dacă aveţi două boxe Scosche BoomBottle+ le puteţi interconecta pe wireless pentru a crea o experienţă stereo autentică.

Din câte se pare, nici calitatea audio nu este de neglijat, deşi nu vine cu un preţ infim. Pentru a pune mâna pe una, puteţi apela la website-ul Scosche, unde veţi putea investi 180 de dolari în propria voastră boxă Bluetooth pentru bicicletă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele