Scosche BoomCan – Boxa portabila cu acumulator

Scosche BoomCan – Boxa portabila cu acumulator

scosche-boomcan-ups-your-mobile-devices-sound-for-25-annoys-a

Din cauza preturilor mai mici pentru tehnologie au inceput sa dispara utilizatorii pentru care lucrurile noi serau foarte inaccesibile , iar acest segment a inceput sa devina din ce in ce mai mult o zona de profit. Mergand de la aceasta premisa apar produse mici, ieftine si incarcate de utilitate.

Noul Scosche BoomCan, numele produsului din poza, este exact dispozitivul care va lipsea cand mergeati in vacanta si erati obligat sa va restrictionati in ceea ce priveste spatiul ocupat. E vorba de o boxa de dimensiuni extrem de sumare – 2,5 inci x 2 inci, al carui difuzor folosit are 40 mm in diametru.

Pe langa puterea audio incredibila, dispozitivul descris mai sus se alimenteaza de la USB, vine cu o baterie a carei o autonomie este de 7 ore, iar pentru transport, in pachet aveti si o husa pentru a creste rezistenta gadgetului la zgarieturile inerente transportului zilnic.

Pretul pentru o boxa este de 25 de dolari pe site-ul oficial Scosche, insa tinand cond de faptul ca puteti sa legati 10 in serie datorita unui port audio out, o sa fie destul de greu sa va luati doar una. Daca argintiul nu e pe gustul dumneavoastra BoomCan-ul mai este disponibil in rosu, albastru si negru.

Citește și: