Satechi rezolvă problemele de conectivitate ale noului Macbook

Satechi rezolvă problemele de conectivitate ale noului Macbook

Cea mai mare frustrare legată de noul MacBook al celor de la Apple vine sub forma lipsei de porturi, iar Satechi tocmai a remediat-o prin acest hub ieftin și bun.

Într-o perioadă în care noul USB reversibil Type-C începe să facă valuri prin industrie, trebuia să există o soluție care să transpună acel standard într-o serie de porturi ,,clasice”. Nu de alta, dar la prima vedere, apariția sa pe gadgeturi precum MacBook Retina de 12 inci sau noul Google Chrome Pixel 2 a generat mai multă frustrare decât motive de bucurie, din cauza lipsei de periferice compatibile.

În definitiv, ce ai putea să faci cu un singur port USB Type-C, în lipsa unor alte porturi? Satechi se pare că face minuni cu respectiva mufă, lansând un hub USB care ar trebui să devină indispensabil peste noapte pentru foarte multe persoane. Acest mic dispozitiv din aluminiu, care pare desprins din carcasa unui sistem portabil de la Apple, vă rezolvă problema conectării și deconectării constate de mufe. Indiferent dacă vrei să efectuezi rapid un trasfer de date sau să-ți încarci telefonul, prin intermediul noului USB Type-C lucrurile se vor întâmpla mult mai facil.

satechi usb type-c hub

Ilustrat în clipul de mai sus, noul hub USB Type-C are toate șansele să fie unic, acesta fiind și cel mai important atu al său. După ce îl conectați la un port USB Type-C al computerului din dotare, veți câștiga 3 porturi USB 3.0 de forma USB-A, un cititor de carduri SD și unul pentru omniprezentele carduri microSD. Pe de o parte, doar prin intermediul unor astfel de creații conștientizăm mai bine versatilitatea tehnologiei avansate integrată în noul tip de port USB reversibil, Type-C.

În principiu, ar trebui să nu dureze foarte mult până veți vedea acest dispozitiv în magazinele Apple, dar dacă nu mai aveți răbdare, îl puteți achiziționa cu 34 de dolari pe website-ul producătorului.

Citește și: