Samsung se bucură de lansarea Apple Watch

Samsung se bucură de lansarea Apple Watch

Apple Watch va ajunge în magazine pe 24 aprilie iar, în ciuda așteptărilor, reprezentanții Samsung sunt chiar entuziasmați de acest lucru. 

Samsung este primul gigant care s-a aruncat pe piața ceasurilor inteligente. Până acum, compania sud-coreeană a lansat un număr mare de ceasuri care rulează ori sistemul de operare Android Wear de la Google, ori un sistem propriu.

Deocamdată, sud-coreenii sunt lideri pe piață, dar acest lucru se va schimba drastic odată cu intrarea oficială a Apple Watch în peisaj. Așadar, care ar putea fi motivele de bucurie ale Samsung?

Într-un interviu acordat CNBC, Rory O’Neill, vice președinte Samsung mobile Europa, a declarat că intrarea Apple pe piață este un semn bun.

”Concurența puternică oferă lucruri extraordinare consumatorilor, iar faptul că sunt atât de mulți concureți în acest spațiu denotă faptul că această piață există cu adevărat”, a declarat O’Neill. ”Suntem foarte încântați că Apple ne-a urmat pe această piață”, a mai spus el.

Lansarea Apple Watch și tot entuziasmul care înconjoară acest eveniment ar putea avea efecte benefice asupra ceasurilor cu Android sau cu alte sisteme de operare. Va exista mai mult interes față de ceasurile inteligente în general, iar asta ar putea veni în ajutorul Samsung, care ar putea vinde mai dispozitive.

Compania sud-coreeană ar lucra la încă un ceas inteligent, care ar urma să integreze sistemul de plată propriu Samsung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: