Prețul Apple Watch în România este enorm. Versiunea din aur costă cât o garsonieră

Prețul Apple Watch în România este enorm. Versiunea din aur costă cât o garsonieră

Mulțumită celor de la QuickMobile ne putem da seama care va fi prețul Apple Watch în România. Gadgetul Apple este disponibil la precomandă.

Apple Watch va ajunge în magazinele din întreaga lume pe 24 aprilie și va fi disponibil în trei variante și două dimensiuni diferite.

Astfel, cei interesați vor putea precomanda Watch, Watch Sport sau Watch Edition și vor primi gadgetul pe 24 sau 25 aprilie. Prețul Apple Watch variază în funcție de model, curea și mărimea afișajului.

Modelul Watch Sport, cu carcasă din aluminiu, geam protector mineral și brățări din cauciuc sintetic, este disponibil în mai multe variante de culoare, în timp ce versiunea Watch are carcasă din oțel inoxidabil, curea din piele sau metalică și geam din safir. Ambele modele sunt disponibile atât în varianta de 38 mm, cât și de 42 mm. Pe site este disponibil și Apple Watch Edition, care are o carcasă din aur.

Prețul Apple Watch în România începe de la 1.849 lei, pentru Watch Sport, iar cel mai scump model, Apple Watch Edition, ajunge chiar la 79.999 lei.

Citește și: