Samsung Galaxy S6 Edge va fi un telefon greu de găsit

Samsung Galaxy S6 Edge va fi un telefon greu de găsit

După o serie stufoasă de experimente agresive cu  prezentate pe YouTube, acum aflăm că telefonul nu va putea fi cumpărat cu uşurinţă.

S-a discutat mult în ultimele săptămâni de Galaxy S6 Edge şi, până nu va fi disponibil în toate pieţele, dezbaterile vor continua. Per ansamblu, este un gadget atrăgător, cu multe aptitudini şi puncte forte. Din păcate, s-ar putea să nu fie foarte uşor să puneţi mâna pe unul, cel puţin nu la preţuri decente prin intermediul unui operator de telefonie sau distribuitor autorizat.

Problemele cu stocurile şi cu puterea de producţie au fost făcute publice pentru prima oară de cei de la Reuters. Într-un interviu recent, J.K. Shin, directorul diviziei de mobile din cadrul Samsung, a confirmat că noul smartphone cu ecranul curbat pe ambele părţi nu va disponibil din start la scară largă. Motivul principal din spatele acestui anunţ ţine de abilitatea fabricilor Samsung de a produce suficient de repede noile tipuri de display-uri. Nu se aştepta nimeni să se producă la fel de repede ca unele creaţii plate, dar această informaţie oricum are potenţialul de vă întrista.

În încercarea de a asocia o perspectivă economică întregii situaţii, analistul Greg Roh de la fondul de investiţii HMC Investment vede întreaga situaţie ca fiind benefică pentru Samsung. În timp ce la nivel global interesul utilizatorilor pentru Galaxy S6 Edge creşte, operatorii de telefonie se grăbesc să plaseze comenzi pentru stocuri din ce în ce mai generoase. Ca urmare, până când cererea va atinge pragul ofertei, preţurile de achiziţie vor continua să crească, o finalitate benefică pentru Samsung, care nu-şi doreşte decât ca preţurile pe care le practică să fie profitabile pentru o perioadă lungă de timp.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: