Samsung Galaxy View, lansată oficial: cum arată cea mai mare tabletă a coreenilor

Samsung Galaxy View, lansată oficial: cum arată cea mai mare tabletă a coreenilor

Samsung Galaxy View, cea mai nou tabletă a coreenilor, ar putea fi un rival de temut pentru iPad Pro.

Despre Samsung Galaxy View s-a vorbit foarte mult timp. În ultimele săptămâni am avut parte de numeroase informații în legătură cu tableta, dar și de o serie de imagini interesante. După cum era de așteptat, compania susține că aceasta este dispozitivul perfect pentru cei care urmăresc o cantitatea foarte mare de conținut media. Ecranul de 18,4 inci suportă o rezoluție Full HD, iar deasupra acestuia este montată o cameră frontală de 2,1 megapixeli.

Samsung Galaxy View 3

Zvonurile s-au dovedit adevărate în ceea ce privește specificațiile, iar Galaxy View nu impresionează la acest capitol. Astfel, avem de-a face cu un procesor octa-core de 1,6GHz, 2GB RAM și 32GB sau 64GB pentru stocarea datelor, în funcție de versiunea pe care o achiziționați. De asemenea, coreenii au ales să includă un slot pentru carduri microSD și unul pentru cartele nano SIM.

Samsung Galaxy View beneficiază de conectivitate LTE, iar bateria cu o capacitate de 5.700mAh ar avea o autonomie de până la 8 ore atunci când rulați materiale video. Dock-ul prezintă un mâner, iar tableta ar putea fi transportată asemenea unei serviete, însă nu știm exact dacă se desprinde sau nu. Prețul și disponibilitatea nu sunt cunoscute însă, coreenii urmând a furniza aceste informații în viitorul apropiat.

Samsung Galaxy View 2

Etichete: