28 oct. 2015 | 11:30

Tot ce trebuie să știi despre Galaxy View, tableta gigant de la Samsung

ACTUALITATE
Tot ce trebuie să știi despre Galaxy View, tableta gigant de la Samsung

Deși nu a fost anunțată încă oficial, Galaxy View este o nouă tabletă Samsung ce urmează să fie anunțată în câteva zile sau săptămâni.

Trecând peste faptul că vânzările de tablete au scăzut semnificativ la nivel global, cei de la Samsung se pare că nu renunță să lucreze la noi modele. Galaxy View este o iminentă tabletă a companiei sud coreene care, dacă nu v-a reuși să vă impresioneze prin performanțe, o va face prin dimensiune.

Ilustrată în imaginea de mai sus este o tabletă Samsung cu diagonala de 18,4 inci, deși este destul de greu să apreciați această diagonală semnificativă fără o referință clară. Această randare care lasă foarte puține detalii imaginației a fost publicată pe contul de Twitter al evleaks în urmă cu doar câteva ore.

Compania sud coreeană a făcut câteva referință către această tabletă în luna septembrie a acestui an, dar nu a fost făcută publică și o dată exactă de lansare. În respectivul context însă, am văzut clar inspirația de la Microsoft Surface vizavi de sistemul de sprijin. Prețul pentru versiunea de 32GB a tabletei gigant se pare că va fi de 600 de dolari, conform unor surse apropiate de companie.

Cei de la GSM Arena au publicat și un set complet de specificații pentru Samsung Galaxy View, deși acest detalii au toate șansele să sufere mici modificări până la lansarea efectivă a tabletei. Aparent, ecranul de 18,4 inci va avea o rezoluție Full HD. Procesorul folosit va fi un Exynos 7580 ajutat de 2GB RAM. Cei 32GB de memorie internă vor putea fi extinși cu carduri microSD de până la 128GB. Ca de fiecare dată, noua tabletă va fi disponibilă atât într-o versiune WiFi, cât și una 3G/LTE, în funcție de bugetul pe care vreți să-l investiți.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele