Cea mai mare tabletă Samsung apare în noi imagini

Pe internet au apărut de curând noi imagini cu Samsung Galaxy View, cea mai mare tabletă a producătorului sud-coreean.

Intenția celor de la Samsung de a introduce pe piață o tabletă de dimensiuni uriașe este cunoscută de ceva vreme. Acum, însă, cei de la Sammobile au obținut niște imagini extrem de interesante cu Samsung Galaxy View, imagini care ne arată un dispozitiv cu un design extrem de interesant. După cum remarcă site-ul de mai sus, aceasta va fi prima tabletă după mult care nu va beneficia de un buton ”Home” pe partea frontală. Deși nu pot fi observate în imaginile din galeria de mai sus, butoanele ”on-screen” vă vor ajuta când vine vorba de navigare.

Phonearena susține că nu este de mirare faptul că tableta arată foarte bine în imagini, având în vedere faptul că imaginile au fost realizate în mod special de Samsung. Deși spatele ar putea fi fabricat din policarbonat, marginile tablete Samsung Galaxy View ar putea fi construite din metal. De asemenea, dock-ul prezintă un mâner, iar tableta ar putea fi transportată asemenea unei serviete.

Din păcate, designul ar putea fi singurul element care va atrage atenția. Ecranul de 18,4 inci, din câte se pare, nu va suporta decât o rezoluție Full HD, lista de specificații nu va include un senzor principal. Nu există încă informații în legătură cu data de lansare, însă lista de specificații ar putea confirma speranțele unui preț accesibil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI