Samsung Galaxy Tab S Pro va fi următoarea tabletă pe care ți-o vei dori

Samsung Galaxy Tab S Pro va fi următoarea tabletă pe care ți-o vei dori

Samsung Galaxy Tab S Pro ar putea cel mai nou rival pentru iPad lansat de compania coreeană.

Urmează o perioadă în care cei de la Samsung vor face câteva anunțuri extrem de importante. Cel mai probabil, primul dintre acestea va fi Samsung Galaxy A8. Din câte se pare, noul telefon este cel mai subțire pe care Samsung l-a produs până la acest moment. Mai mult decât atât, vom avea parte și de mult așteptatele Samsung Galaxy S6 Edge Plus și Galaxy Note 5.

Coreenii ar putea pregăti, însă, și o surpriză: un nou rival pentru iPad. Conform celor de la Android Authority, Samsung a înregistrat în data de 3 iulie denumirea Galaxy Tab S Pro, care ar putea fi acordată următoarei tablete ieșite din Coreea. Până în prezent, pe piață au mai apărut zvonuri în legătură cu Samsung Galaxy Tab S2, o tabletă care ar putea beneficia de un procesor Exynos 7420, 3GB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 32GB.

După cum scrie publicația TechRadar, nu putem fi încă siguri de faptul că Samsung va lansa Tab S Pro. Companii de asemenea dimensiuni înregistrează în permanență denumiri pentru a evita folosirea acestora de către rivali. În mod normal, Samsung lansează tabletele în luna august, iar anul acesta, Apple ar putea prezenta noul iPad Pro în aceeași perioadă. În aceste condiții, am putea asista la un nou duel între coreeni și americani pe piața dispozitivelor mobile.

Citește și: