Noi detalii despre mult-așteptatele Samsung Galaxy S6 edge Plus și Galaxy Note 5

Noi detalii despre mult-așteptatele Samsung Galaxy S6 edge Plus și Galaxy Note 5

Telefoanele Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt printre cele mai bune de pe piață la ora actuală, și, după cum era de așteptat, cei de la Samsung nu se vor opri aici.

Știm deja că Samsung plănuiește lansarea a două noi smartphone-uri care să completeze gama S6. Este vorba despre Samsung Galaxy S6 Plus și Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Cei de la SamMobile au publicat o serie de informații noi despre Samsung Galaxy S6 edge Plus, dar și despre Galaxy Note 5, un alt flagship așteptat de fanii Samsung.

Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 edge Plus vor avea ecrane full HD de 5,7 inci și vor veni în patru culori: negru, auriu, argintiu și alb. Galaxy Note 5 va avea un ecran plat, iar S6 edge va fi tot curbat, precum predecesorul său. Ambele vor fi îmbrăcate în sticlă precum Galaxy S6 duo, așa că este posibil să le lipsească bateria detașabilă sau slotul pentru card microSD.

Galaxy Note 5, cu numele de cod Project Noble, va avea un procesor Exynos 7422, iar Galaxy S6 edge Plus, cunoscut și drept Project Zen, va avea procesor Snapdragon 808, memorie internă de 32GB, cameră principală de 16 megapixeli, care filmează 4K, cameră secundară de 5 megapixeli și baterie de 3,000 de mAh. De asemenea, se zvonește că va oferi o soluție pentru problemele TouchWiz pe care le au predecesoarele.