Cel mai subțire telefon Samsung va fi o combinație între Galaxy S6 și Note 4

Samsung Galaxy A8, cel mai subțire telefon al producătorului coreean, a intrat deja în faza de testare în India.

Samsung Galaxy A8 a devenit unul dintre cele mai prost păstrate secrete din ultimul timp. Până la acest moment, pe internet au apărut nu numai fotografii cu viitorul telefon, ci și un videoclip în care acesta era prezentat în detaliu. Acum, după cum scrie publicația Phonearena, dispozitivul a intrat în faza de testare în India.

Din punct de vedere al specificațiilor, Galaxy A8 stă relativ bine. Cel mai subțire telefon produs de Samsung va avea un ecran aproape la fel de mare precum cel de pe Samsung Galaxy Note 4, cu o diagonală de 5, 66 inci, care va suporta o rezoluție de 1.920 x 1.080 de pixeli. Procesorul va fi un octa-core Qualcomm Snapdragon 615 și va funcționa alături de 2GB RAM. Samsung Galaxy A8 va avea o capacitate de stocare a datelor de 32GB, cărora li se vor putea adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Camera foto principală ISOCELL va avea 16 megapixeli, iar camera secundară va avea 5 megapixeli. Alături de acestea, Galaxy A8 va avea și un senzor pentru recunoașterea amprentelor. Samsung Galaxy A8 nu va fi extrem de accesibil din punct de vedere financiar, urmând a costa aproximativ 500 de dolari, echivalentul a 2.000 de lei.

Citește și:
Etichete: