05 mai 2015 | 14:13

Cea mai nouă tabletă de la Samsung este Galaxy Tab A și are aplicații Microsoft preinstalate

ACTUALITATE
Cea mai nouă tabletă de la Samsung este Galaxy Tab A și are aplicații Microsoft preinstalate

Samsung lansează tableta Galaxy Tab A dotată cu Android Lollipop și aplicații Microsoft. Aceasta folosește un ecran cu raport de aspect 4:3, similar iPad, și vine în trei versiuni. Iată ce dotări tehnice oferă.

Samsung Galaxy Tab A are o cameră foto principală de 5MP și una secundară de 2MP, are Android 5.0 Lollipop cu interfața proprie Samsung și dispune de SideSync 3.0, care permite navigarea cu ușurință și partajarea fișierelor între Galaxy Tab A și computerul personal. Printre funcții se numără și notificări ale apelurilor primite, ale mesajelor scrise și ale documentelor împărtășite.

Samsung Galaxy Tab A este disponibilă în trei variante, și anume Samsung Galaxy Tab A (WiFi și LTE) și Samsung Galaxy Tab A cu S-Pen (doar WiFi). Galaxy Tab A are un procesor quad-core la 1,2GHz cu o memorie RAM de 1,5GB sau 2GB, în funcție de model, iar 16GB este spațiul de stocare, dar suportă card microSD de până la 128GB, se arată în comunicatul remis „Playtech“.

Utilizatorii se pot bucura de mai multe aplicații și servicii Microsoft preinstalate pe noul Galaxy Tab A. Prin Microsoft Office, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote și Microsoft OneDrive utilizatorii pot accesa, edita și salva cu ușurință documente și fotografii. În plus, aplicația Skype le permite să rămână mereu conectați cu cei dragi.

Specificatii pentru Galaxy Tab A

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele