Samsung Galaxy S6 se transformă în Iron Man și alți supereroi din Avengers

Samsung Galaxy S6 se transformă în Iron Man și alți supereroi din Avengers

Dacă sunteţi fani ai universului de super eroi Marvel, vă veţi bucura să aflaţi că veţi putea achiziţiona un Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge în variantă Iron Man.

Oricine a văzut ultimele câteva filme Marvel cu super eroi, inclusiv Avengers: Age of Ultron, vă poate confirma că prezenţa gadgeturilor Samsung în film este mai mult decât evidentă. Aceasta este rezultată dintr-un contract de colaborare, pe o perioadă de câţiva ani, între cei doi giganţi din industrii diferite. De partea cealaltă a baricadei, Samsung face tot posibilul să-şi personalizeze gadgeturile cu elemente din Avengers.

Ca urmare a acestui parteneriat, luna aceasta sau, cel târziu luna viitoare, ne putem aştepta la nişte versiuni de Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge ce ne aduc aminte de Iron Man. Informaţia a fost confirmată de Lee Young Hee, directorul de marketing al Samsung, după ce acesta a ieşit de la premiera Avengers: Age of Ultron în Seoul. În acelaşi context am aflat că noile terminale vor avea culoarea roşie, atât pe faţă, cât şi pe spatele carcasei.

Nu este prima oară când auzim de o ediţie specială de Galaxy S6 cu elemente Marvel, dar, până acum, niciodată aceasta nu a fost confirmată oficial. Parteneriatul dintre Marvel şi Samsung a început în luna iunie a anului trecut. La scurt timp după acel anunţ, fiecare a fost livrat cu un abonament pe trei luni la serviciul de benzi desenate în format digital .

În altă ordine de idei, momentan nu ştie cu ce schimbări de design vor mai veni ediţiile speciale de Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge. Imaginea de mai sus este doar un concept realizat de un fan. În ceea ce-i priveşte pe cei de la Samsung, până la lansarea oficială a aparatelor, veţi avea parte de câteva teme oficiale Avengers pentru Galaxy S6.

 

Citește și: