Samsung Galaxy S7 ar putea avea tehnologie de recunoaștere a irisului

Samsung Galaxy S7 ar putea avea tehnologie de recunoaștere a irisului

În ultimii doi ani, autentificarea cu ajutorul unui scanner de amprente a devenit o normalitate pentru toate dispozitivele de top. Era de așteptat ca lucrurile să treacă rapid la următorul nivel.

Recent, Google a integrat tehnologia de scanare a amprentelor digitale, ca parte a noului sistem de operare Android M, ceea ce îl face mult mai uşor de folosit de către producătorii de echipamente originale. Dar după ce un raport din Coreea de Sud a specificat introducerea tehnologiei de recunoaștere a irisului pe viitorul LG G5, cei de la Samsung nu au de gând să se lase mai prejos, scriu cei de la Geeky Gadgets.

Tehnologia de recunoaştere a irisului este în fază de dezvoltare la Irience, o firmă sud-coreeană care se concentrează pe biometrie. Dezvoltarea este într-un stadiu avansat de vreme ce modulele hardware necesare pentru această tehnologie sunt pregătite. Se pare că Samsung și LG au în vedere de ceva timp această tehnologie, dar o vor implementa abia anul viitor.

De asemenea, se zvonește că Samsung Galaxy S7 va avea un display cu rezoluție mai mare decât modelul Galaxy S6, probabil Ultra HD 4K. Următorul dispozitiv al Samsung, Galaxy Note 5, va fi primul cu display 4K Ultra HD.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: