Google își recunoaște greșeala: revine asupra modificărilor din Chrome

Google își recunoaște greșeala: revine asupra modificărilor din Chrome

După ce s-ar putea să vă fi frustrat printr-un nou bookmark manager, oficialii şi-au asumat greşeala şi au reintrodus în Chrome vechiul manager de semne de carte.

Suntem cu toţi reticenţi la schimbări. Ne este incredibil de greu să ne adaptăm şi aproape niciodată nu vrem să învăţăm lucruri noi pentru a îndeplini nişte sarcini pe care le puteam deja executa aşa cum ne-am obişnuit de foarte mulţi ani. Cei de la Google se pare că au fost nevoiţi să înveţe acest lucru într-un mod nu foarte eficient.

Anul trecut, în a fost introdus un manager de bookmark-uri radical diferit în comparaţie cu cel pe care l-aţi folosit de-o viaţă. În teorie, acesta era mai prietenos datorită butoanelor mai mari şi oferea un volum de funcţionalitate suplimentar. În practică însă, a frustrat utilizatorii şi foarte mulţi s-au plâns pe diverse forumuri în legătură cu schimbarea sistemului de semne de carte.

A trecut mult timp de atunci, dar Google şi-a recunoscut în sfârşit greşeala, afirmând că au interpretat greşit informaţiile din piaţă. Soluţia la problemă vine sub forma reimplementării vechiului meniu pentru managementul bookmark-urilor. Acesta ar trebui să fie implementat automat, nefiind necesară decât descărcarea ultimei variante de Chrome.

,,Echipa noastră s-a angajat să îmbunătăţească experienţa bookmark-urilor din Chrome, dar momentan, am decis să aducem înapoi vechea versiune. Echipa noastră va continua să exploreze noi moduri prin care să îmbunătăţească experienţa bookmark-urilor. Veţi vedea vechea versiune a managerului de bookmark-uri readusă în Chrome în curând.” Dacă v-aţi obişnuit cu noul manager şi nu vreţi să reveniţi la cel vechi, îl puteţi descărca în orice moment din Chrome Web Store.

Citește și: