Samsung Galaxy S6 va putea fi reîncărcat wireless: Ce alte specificații au ieșit la suprafață

Samsung Galaxy S6 va putea fi reîncărcat wireless: Ce alte specificații au ieșit la suprafață
18:09 17.02.2015

Noi detalii în legătură cu viitorul Samsung Galaxy S6 au apărut și se pare că noul flagship ar putea veni dotat cu câteva aspecte interesante.

Încă din anul 2000 se pare că cei de la Samsung lucrează la tehnologia de reîncărcare wireless. Cincisprezece ani au trecut de atunci și încă nu avem un telefon Samsung Galaxy S care să poată fi reîncărcat wireless de la început. Într-adevăr, Samsung Galaxy S5 și Galaxy S4 suportă o astfel de tehnologie, însă e nevoie să achiziționați accesorii create special pentru acest lucru.

Nu va fi cazul și cu Samsung Galaxy S6, conform celor de la GSMArena. Acesta ar putea suporta toate cele trei standarde de reîncărcare deoarece Samsung este membră a tuturor celor trei organizații care le promovează. Unul dintre inginerii Samsung a confirmat, mai mult sau mai puțin, faptul că Samsung va implementa reîncărcarea wireless printr-o postare pe blogul oficial Samsung în care descrie cum aceasta va influența piața pe parcursul acestui an.

samsung galaxy s6 edge 11

Dar aceasta nu este singura informație în legătură cu Samsung Galaxy S6. Tot GSMArena citează o sursă care afirmă că Samsung Galaxy S6 va avea o baterie de doar 2.600 mAh, cu 200 mAh mai mică decât cea de pe Samsung Galaxy S5. Într-adevăr, construcția procesorului Exynos 7420 face ca acesta să consume mult mai puțină energie. Dar în condițiile în care majoritatea producătorilor măresc capacitățile bateriilor, alegerea celor de la Samsung de a micșora capacitatea bateriei ar fi foarte ciudată.

De asemenea, avem și un nou ”teaser” pentru Samsung Galaxy S6, iar principalul lucru care este scos în evidență este viteza. Cel mai probabil, acesta este o trimitere către performanțele pe care le-a înregistrat Exynos 7420 în benchmark-uri. Puteți afla mai multe despre Samsung Galaxy S6 pe Playtech aici.

loading...