Le-au dat de pământ şi pe astea: Galaxy S6 Edge versus iPhone 6 – test de rezistenţă [VIDEO]

Deşi nu s-a lansat oficial în toate teritoriile, noul a fost deja trecut prin toate testele de anduranţă în comparaţie cu iPhone 6.

Amatorii de gadgeturi s-au obişnuit deja să vadă teste mai mult sau mai puţin agresive cu noile vârfuri de gamă ale celor mai importanţi producătorii de telefoane şi tablete. Ca urmare, nu ar trebui să vină ca o surpriză clipul de mai jos în care sunt supuse la aceleaşi şocuri un

După ce zilele trecute ne-am lămurit cât de tare se îndoaie un Galaxy S6 Edge, acum vedem cât de sensibil este la trânte. Testul destul de elaborat a fost publicat pe YouTube de către cei de la EverythingApplePro. Pentru că o comparaţie relevantă nu putea să nu includă şi un iPhone 6, cel mai nou smartphone de la Samsung este trecut prin aceleaşi teste precum un vârf de gamă ieşit din Cupertino. Primul test a simulat scăparea sa în momentul în care aţi scos telefonul din buzunar, la nivelul şoldului, al doilea a simulat scăparea sa în momentul în care vorbeaţi la telefon, iar al treilea a fost doar de dragul spectacolului. Apogeul clipului are loc atunci când ambele telefoane sunt aruncate de la o înălţime de 3 metri.

În primul test, ambele telefoane au rezistat surprinzător de bine. În cel de-al doilea, iPhone-ul 6 a prezentat mai puţine urme evidente, deşi amândouă au continuat să funcţioneze. La testul de la final, înălţimea de trei metri se pare că este mai periculoasă pentru utilizatorii de iPhone, având în vedere cum arată smartphone-ul Apple în imaginea de mai sus.

În continuare nu sunt de acord cu astfel de teste duse la absurd, dar apreciez cu siguranţă investiţia semnificativă făcută de dragul numărului de vizionări de pe YouTube.

06:58 06.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video