iRaportul: 6 lucruri pe care le faci când apare Samsung Galaxy S6

iRaportul: 6 lucruri pe care le faci când apare Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 va fi lansat pe 1 martie, ca și cum ar fi un ghiocel neînțeles al lumii. Lumea, (cum altfel?) va fi cu sufletul la gură. Dacă nu știi ce vei face după lansare, îți zic eu.

Când Samsung Galaxy S6 va fi lansat, va veni oficial primăvara și noi toți ne vom comporta ca și cum n-am fi știut totul despre el din zvonuri. Chinezii însă își vor plânge în pumni și vor avea o dilemă imensă: ei pe cine copiază acum, Apple sau Samsung? Dacă nu ești încă fanboy Samsung, devino repede cu lecțiile de aici, și descoperă ce vei face când va fi lansat Galaxy S6.

1. După ce Samsung lansează Galaxy S6, îți vei da seama că n-ai suficienți bani pentru el. De mâine te lași de fumat, șaorma și concedii, și mergi cu transportul în comun. Tot nu-i destul. Gata! Se impun măsuri extreme, de la 1 aprilie dai copilul spre adopție, scapi de o gură de hrănit.

2. Indiferent cum e telefonul, vei face mișto pe Facebook de el și de oamenii fără minte care dau banii pe plastice în loc să cumpere Biblii copiilor înfometați din Africa și jucării celor săraci din Asia.

3. Imediat ce va fi lansat, tu vei vedea lumina și viitorul. Vei face pentru blogul tău de tech sau în mintea ta un articol cu „TOP 5 telefoane chinezești eftine care se merită” (sic).

4. Tu poate că nu ești nimic din cele de mai sus, ci ești cel care, cu o analiză extrafină, vei decreta că acesta e sfârșitul Samsung, se duce pe apa sâmbetei și nu mai valorează nimic. A doua zi vei reveni la slujba ta: înfiletezi capacele borcanelor cu muștar.

5. Samsung Galaxy S6 va avea tot felul de funcții futuriste, cameră cu atâția megapixeli cât nu poate mintea umană cuprinde și un design dumnezeiesc. După lansare îți vei da seama că viața ta a fost o minciună și că n-ai nevoie de familie, prieteni sau iubită.

6. Stai însă liniștit, ai putea fi unul dintre acei oameni care își vor scoate telefonul Galaxy S2 din buzunar, se vor uita la el și îl vor băga înapoi. Poate la anul merită un upgrade, până atunci încă mai funcționează jumătate de ecran, bateria ține cel puțin două ore și poți primi apeluri. Nu mai auzi ce spune cealaltă persoană, dar să-ți dea SMS dacă e ceva important.


Disclaimer: iRaportul lui Titus A. Technicus este o rubrică pamflet care tratează actualitatea pieței tech într-o notă umoristică. Fiecare articol al acestei rubrici trebuie tratat ca atare. La fel cum prostul nu le știe, dar le nimerește, nici Titus A. Technicus nu le gândește, dar le potrivește.

Citește și: