11 mart. 2012 | 11:06

Marvel Comics, de la tipar la digital

ACTUALITATE
Marvel Comics, de la tipar la digital

Aplicatie Marvel Comics

Desi a adoptat cu un entuziasm teribil mediul digital ca forma de a-si comercializa benzile desenate, inclusiv prin iBooks, Marvel a anuntat ca va incerca sa salveze si mediulAplicatie Benzi desenate Marvel Comics tiparit.

Marvel va oferi o varianta digitala a aceluiasi continut impreuna cu o mare parte din benzile desenate tiparite, incepand cu luna iunie a acestui an. Compania incercearca astfel sa isi faca in continuare simtita prezenta prin orice mediu.

Printre titlurile mai rasunatoare care vor fi incluse se numara Captain America, The Amazing Spider-Man si The Avengers. Marvel va duce acest concept la bun sfarsit prin includerea unui cod ce poate fi introdus in aplicatia Marvel Comics pentru iOS sau Android. Aceasta initiativa nu este noua ,- anul trecut compania a inceput ceva asemanator, dar numai cu cateva titluri.

Marvel inca nu si-a facut inca disponibile toate publicatiile in format digital, in contextul in care rivalul DC Comics a incheiat aceasta operatiune anul trecut.

Nu putem decat sa speram ca initiativa va mai taia din frica de faliment a detinatorilor de magazine clasice de benzi desenate.

Voi mai cumparati benzi desenate? Sau… ati cumparat vreodata?..