11 feb. 2015 | 08:24

Galaxy S6 Edge va fi un monstru de telefon, potrivit testelor Antutu

ACTUALITATE
Galaxy S6 Edge va fi un monstru de telefon, potrivit testelor Antutu

Fără a avea vreo informaţie oficială pe marginea acestui subiect, un set de rezultate apărute pe AnTuTu par să facă referire la Galaxy S6 Edge.

Mai sunt doar câteva săptămâni până la următoarea conferinţă Samsung în cadrul căreia, dacă zvonurile se confirmă, vom avea parte de două lansări importante. Pe lângă mult aşteptatul Galaxy S6, gigantul sud coreean s-ar putea să ne pregătească o versiune mai compactă de . Aceasta din urmă va purta numele de şi, pe lângă o configuraţie impresionantă, va avea ambele margini laterale curbate.

Deşi nu avem încă nici cea mai vagă idee legată de modul în care vom profita de acele margini curbate, un nou set de benchmark-uri apărute pe AnTuTu reuşeşte să ne lămurească cu alte câteva aspecte legate de viitorul Galaxy S6 Edge. Fără a fi 100% siguri că dispozitivul cu numele de cod G925W8 este cu adevărat noul vârf de gamă de la Samsung sau că rezultatele nu sunt măsluite în vreun fel, merită să percepeţi aceste valori cu o anumită reticenţă.

Dacă se confirmă oficial, Galaxy S6 Edge ar trebui să fie un smartphone construit în jurul unui panou de 5,1 inci cu o rezoluţie nativă QHD. Partea de procesare va fi realizată printr-o combinaţie dintre un octa core Samsung Exynos 7420, un GPU Mali – T760 şi 3GB RAM. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 5.0.2 Lollipop.

În teorie, toate aspectele detaliate mai sus sună foarte bine, dacă sunt adevărate. Rămâne să aşteptăm până după MWC pentru a vedea dacă vor fi suficiente pentru a convinge doritorii de smartphone-uri Samsung să-şi cumpere un Galaxy S6 Edge în defavoarea unui Galaxy S6.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele