Safari din iOS 9 a „învățat” să blocheze reclamele

Safari din iOS 9 a învățat să blocheze reclamele

Apple a prezentat câteva dintre noutățile pe care le-a pregătit pentru iOS 9, pe cele mai importante, dar este și una foarte utilă despre care n-a vorbit.

Programele care blochează reclamele, în timp ce navighezi pe Internet, nu sunt o noutate, dar este o noutate pentru Apple să introducă suportul pentru ele în Safari pentru iOS. Vestea vine la mai puțin de o lună după ce Adblock și-a lansat propriul browser ca să navighezi fără să fii enervat de reclame.

În ceea ce privește iOS 9, versiunea care va fi disponibilă tuturor utilizatorilor abia în toamnă, Safari este capabil să blochează reclamele, dar tot vei avea nevoie de o aplicație terță care face asta. Cel mai probabil până la lansarea oficială vor fi suficiente în App Store ca să le folosești, scrie Engadget.

Alte noutăți, ceva mai importante pentru iOS, sunt spațiul mai mic de stocare, modul de conservare a autonomie și un asistent capabil să prevadă de ce informații ai nevoie și să ți le servească la fix, cum face Google Now. De asemenea, iOS 9 va fi o versiune pe care o poți instala pe orice dispozitiv Apple care suportă iOS 8, adică ajunge și pe iPhone 4S și iPad 2.

Blocare reclame in Safari in iOS 9

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: