10 iun. 2015 | 11:28

Apple are explicații pentru orice, inclusiv pentru bateria prea mică din iPhone

ACTUALITATE
Apple are explicații pentru orice, inclusiv pentru bateria prea mică din iPhone

iPhone are o autonomie cel mult de-o zi și asta pentru că nici bateria nu-i prea mare. Acum, un director Apple explică de ce prețuiesc mai mult alte lucruri la iPhone în dauna autonomiei.

La WWDC 2015, Apple a promis că următorul update pentru iOS va ocupa mult mai puțin spațiu. Astfel, chiar dacă ai un dispozitiv de 16GB, nu va trebuie să-ți faci griji că rămâi fără spațiu atât de repede, deoarece iOS 9 ocupă doar 1,5GB spre deosebire de peste 4GB până acum. Phil Schiller, directorul de marketing al Apple, a vorbit despre opțiunile de 16GB și despre bateria din iPhone cu ocazia acestei conferințe.

Apple încă pune pe piață dispozitive cu 16GB spațiu de stocare, deoarece așa economisește bani pentru a investi în componente mai importante din telefon, cum ar fi camera foto. „Acum, cu astfel de servicii (precum iCloud) de stocare online a documentelor, fotografiilor și videoclipuriore, sunt utilizatori care pot să trăiască și fără un spațiu imens de stocare local”, a afirmat Schiller într-un interviu cu John Gruber de la Daring Fireball, conform MacRumors.

Și când vine vorba de raportul între bateria din telefon, grosimea acestuia și experiența per total de utilizare, Phil Schiller are o explicație. El spune că acum Apple a atins un echilibru în ceea ce privește durata de încărcare a bateriei și raportul bun între greutate și grosime. O baterie mai mare ar însemna o grosime mai mare și, per total, o greutate mai mare.

În final, el a vorbit și despre prezența unui singur port USB, chiar dacă este de tip C, pe noul MacBook. În acest caz, cum poate nu te va surprinde, Apple este o companie vizionară, care trebuie să ia și astfel de decizii, să-și asume riscuri.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele