Adblock, noul browser care vă scapă de reclame şi malware pe Android

Adblock, noul browser care vă scapă de reclame şi malware pe Android

Populara extensie pentru browserele de desktop, s-a transformat peste noapte într-un browser foarte sigur pentru dispozitive cu Android.

Dacă vă petreceţi o mare parte din zi navigând pe internet de pe computer, este foarte probabil să vă fi lovit la un moment dat de Adblock. Această sau Firefox face minuni când vine vorba de prevenirea afişării de pop-up-uri, bannere şi alte forme agresive de publicitate online. Pentru a transpune aceeaşi siguranţă în navigare pe mobile, creatorii popularei extensii au creat Adblock Browser.

Aflat momentan într-un stadiu beta, progrămelul deja a acumulat câteva review-uri pozitive pentru eficienţă. Funcţionalitatea sa este cât se poate de simplă. Voi navigaţi ca de obicei pe internet, dar nu veţi mai avea pe ecran reclame, pop-up-uri şi diverse surse de malware care au devenit omniprezente pe platformă. Dintr-un punct de vedere, nu este browserul perfect de Android, aflându-se la început, dar micile chiţibuşuri de funcţionalitate vor fi introduse în timp. Punctul său forte este imunizarea împotriva publicităţii online, iar la acest capitol străluceşte.

În plus, creatorii săi se mândresc cu o sporire a autonomiei dispozitivului vostru şi o micşorare a traficului de date generat la navigare prin prisma faptului că nu vă mai sunt afişate toate reclamele şi ferestrele de care nu aveţi nevoie. Pentru că momentan se află în beta, pentru a-l putea instala trebuie să vă înscrieţi pe acest grup de Google+. Din acel moment, nu ar trebui să dureze foarte mult până vă veţi face o opinie subiectivă legată de utilitatea sa.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: