Replica pentru Galaxy S6 și iPhone 6 de la Huawei: P8 va avea autonomie impresionantă

, 11 Mar, 12:55

Huawei a ales să nu concureze cu nume mari la MWC. În schimb, are un teaser pentru noul smartphone: Huawei P8 și promite o autonomie mare.

Într-o imagine teaser publicată pe contul oficial de Weibo (Twitter al Chinei), compania a dezvăluit planurile de lansare a Huawei P8, care se pare că nu va mai avea și numele Ascend. Imaginea are în prim-plan bateria viitorului flagship, arătând un segment de display cu afișare în 8 biți, unul dintre segmente fiind înlocuit de un indicator de baterie plină.

Ceea ce este interesant în mod particular la imagine este prezentarea cifrei 6. Aceasta ar putea indica data de lansare, 6 aprilie sau 6 mai. Mai mult, potrivit zvonurilor, bateria terminalului ar putea avea o autonomie de 6-8 zile, dar pare un vis prea frumos.

În ceea ce privește alte specificații, se pare că P8 va avea un display de 5,2 inci cu o rezoluție de 1.920×1.080 pixeli, procesor octa-core Kirin 930 și 3GB de memorie RAM, o cameră de 13MP cu dual LED flash și stabilizare optică și 32GB spațiu de stocare.

Cu Samsung Galaxy S6 și iPhone 6 deja pe piață, și LG G4 pregătit pentru vară, va fi interesant ce aduc chinezii de la Huawei pe o piață și așa aglomerată.

Autor: Andrada Bonea

huawei p8 autonomie

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail