Samsung Galaxy S6 are cel mai bun ecran pe un smartphone

Samsung Galaxy S6 are cel mai bun ecran pe un smartphone
05:26 11.03.2015

După câţiva ani de ecrane supra saturate de culoare, Samsung a ajuns să integreze cele mai performante display-uri în noul .

Într-o  lume ideală, fiecare nou smartphone de vârf de la un producător se vede mai bine şi se aude mai bine decât fosta iteraţie. În realitate, de cele mai multe ori, diferenţele cele mai semnificative se observă doar când vine vorba de performanţă brută.

În încercarea de a asocia o notă obiectivă performanţei ecranului din noul Galaxy S6, cei de la DisplayMate au ajuns la concluzia că, deşi noul vârf de gamă de la Samsung are , este identic cu cel din Galaxy Note 4, phabletul lansat la IFA anul trecut. În practică, acesta nu este neapărat un lucru rău, doar neobişnuit.

,,Galaxy S6 şi Galaxy Note 4 se află la acelaşi nivel de performanţă şi sunt lideri în performanţa ecranului, fiind efectiv legaţi ca şi note sau alternând pe poziţiile unu şi doi în aproape toate categoriile, cu excepţia diagonalei ecranului, câştigată de Galaxy Note 4 şi a densităţii de pixeli per inci mult mai mare pentru Galaxy S6.

În comparaţie cu rivalul său principal, iPhone 6, echipa DisplayMate a ajuns la o concluzie cât se poate de simplă ,,Galaxy S6 are o rezoluţie de peste două ori mai mare şi un număr de pixeli de patru ori mai mare decât iPhone 6.” De asemenea, Galaxy S6 are o putere luminoasă şi un contrast mai puternic decât vârful de gamă al celor de la Apple, atât în interior, cât şi în lumină naturală. Acelaşi lucru se poate spune şi despre acurateţea culorilor afişate şi despre unghiurile de vizibilitate.

loading...