Renault a lansat un SUV care costă doar 3.500 de euro

17:42 25.09.2015

Anunțat încă din primăvara acestui an, Renault Kwid s-a lansat astăzi pentru piața din India la un preț aproape incredibil de 3.500 de euro.

Mini SUV-ul a fost construit special pentru India și vine cu foarte puține dotări, de aici și prețul redus. Deși s-a speculat intens în jurul ideii conform căreia acest model va fi vândut și în Europa sub sigla Dacia, președintele Renault a înlăturat orice urmă de bănuială și a confirmat faptul că acest autoturism va fi vândut doar în India. Totuși, speranța moarte ultima.

La prețul de 3.500 de euro, Renault Kwid este unul dintre cele mai ieftine SUV-uri din lume și cel mai ieftin Renault oferit indienilor. Bineînțeles, prețul redus sărăcește lista de opțiuni cu care este echipată mașina francezilor. Spoilerele nu sunt vopsite, nu există lumini de ceață, nici torpedou și nici măcar plafonieră pentru iluminarea habitaclului. Cât despre aer condiționat și radio nici nu poate fi vorba.

Vestea bună este că renault Kwid vine în patru variante de echipare, iar cei care își permit să dea ceva mai mult de 3.500 de euro pentru un mini SUV se vor putea bucura de aer condiționat, servodirecție, bluetooth, lumini de ceață și geamuri electrice față, conform Le Blog Auto.

Indiferent de varianta pentru care optează, doritorii vor primi sub capotă un motor pe benzină, de 800 cmc, capabil să dezvolte 54 de cai putere. Caroseria mașinii are o lungime de 3.7 metri și poate transporta până la cinci persoane. Garda la sol este înaltă, iar asta îi va permite lui Kwid să se descurce pe drumurile accidentate din India.

Etichete:
loading...