11 sept. 2015 | 15:29

Noul Megane își va face apariția la salonul auto de la Frankfurt

ENTERTAINMENT
Noul Megane își va face apariția la salonul auto de la Frankfurt

Renault se folosește de salonul auto de la Frankfurt pentru a prezenta noul model de Megane. Și totuși, francezii sunt suficient de drăguți încât să ne ofere primele imagini cu hatchback-ul, ca să știm la ce să ne așteptăm.

Modelul Megane al celor de la Renault este rival direct cu Ford Focus sau Volkswagen Golf. Odată cu această nouă versiune, Megan ajunge la ce-a de-a patra generație și înlocuiește fostul model, care a repezentat francezii cu succes timp de șapte ani.

Deși detaliile tehnice nu au fost făcute publice încă, putem observa că noul model va fi ceva mai supradimesionat. Acesta va fi mai lat decât predecesorul său și va avea un ampatament mai lung.

Silueta sportivă urmează tonul dat de noul design al celor de la Renault, cu faruri și spoilere ascuțite, similare cu cele regăsite și la  modelul Talisman, sedanul din noua gamă a francezilor. Cu siguranță urmează să apară și alte variante de caroserie, precum modelul cu două uși, sau varianta break.

Până atunci, Renault a decis să ne prezinte varianta cu patru uși a modelului standard și a celui GT. Acesta din urmă pare ca un compromis făcut între modelele de bază Renault și versiunile Reaultsport.

Până la lansarea oficială din cadrul salonului auto de la Frankfurt, vă puteți face cunoștință cu noul Megane prin pozele afișate în galeria de mai sus, sau prin intermediul videoclipului de prezentare lansat de francezi.