Reduceri eMAG la laptopuri și PC-uri. Performanță la ofertă

Reduceri eMAG la laptopuri și PC-uri. Performanță la ofertă

Reduceri aniversare la eMAG sunt disponibile în această perioadă, când compania sărbătorește zece milioane de comenzi.

Cei de la eMAG la dau posibilitatea tuturor clienților de a câștiga un BMW Z4 în această perioadă cu ocazia aniversării a 10 milioane de comenzi. Toți cei care comandă un produs de pe magazinul online în perioada 19-25 mai vor fi înscriși automat în extragere. Mai mult decât atât, pentru fiecare 100 de lei cheltuiți, clienții vor primi câte o șansă în plus. Extragerea finală va avea loc în data de 3 iunie, atunci când se va afla câștigătorul marelui premiu.

Pe aplicație eMAG, înscrierile vor începe mai devreme cu o oră. Emag oferă reduceri la o gamă foarte largă de produse zilele acestea, iar în acest articol vă vom prezenta câteva dintre cele mai atrăgătoare oferte pentru laptopuri și desktopuri. Pentru a vedea ofert completă, puteți accesa acest link.

Reduceri aniversare eMAG la PC-uri

Desktop PC Asus K30AD-RO048D este dotat cu un procesor Intel Core i5-4460s de 2,9GHz, 4GB RAM și are o capacitate de stocare de 1TB. Placa video este un AMD Radeon R7 270 de 2GB, sistemul incluzând, de asemenea, și un DVD writer. Din păcate, desktopul nu vine cu un sistem de operare preinstalat, ci doar cu un mouse și o tastatură. Desltopul Asus poate fi cumpărat de la eMAG pentru un preț foarte bun.

reduceri aniversare emag asus desktop

Desktop Serioux Performance V16 are un procesor Intel Core i3 din generația a patra cu o frecvență de 3,7GHz, 4GB RAM la o frecvență de 1.600MHz și un hard disk de 1TB. Placa video dedicată este un model Nvidia GT 730 de 2GB, care funcționează alături de cea integrată, un model Intel HD Graphics 4400. Sistemul marca Serioux poate fi găsit în oferta eMAG la un preț avantajos.

reduceri aniversare emag serioux desktop

Desktop PC HP 280 G1 MT se bucură de un raport calitate/preț foarte bun, având, printre altele, un procesor Intel Core i3 din generația a patra cu o frecvență de 3,6GHz. Lista de specificații este completată de 4GB RAM, alături de 500GB pentru stocare datelor. Sistemul nu beneficiază de o placă video dedicată și este disponibil la ofertă pe site-ul eMAG.

reduceri aniversare emag hp desktop

Reduceri aniversare eMAG la laptopuri

Acer Aspire E5-551G-823E este dotat cu cu un procesor AMD Quad-Core 1,8 GHz, 4GB RAM, 1TB HDD și o placă video AMD Radeon R7 M265 de 2GB. Ecranul de 15,6 inci are o rezoluție de 1.366 x 768 de pixeli. Acest laptop poate fi gasit in oferta celor de la eMAG la un pret foarte bun.

acer laptop reduceri aniversare emag pc

Asus K555LN-DM090D este un laptop perfect pentru cei care vor performanțe la un preț minim. Configurația aceasta include un procesor Intel Core i5, 4GB memorie RAM și placă video dedicată Nvidia GT 840M de 2GB și un aspect elegant. Poate fi folosit pentru sarcinile de zi cu zi, dar suportă și jocurile mai puțin pretențioase, fiind un partener perfect în pauzele mai lungi. Este în campania de reducere din prezent și îl puteți cumpăra de aici.

reduceri aniversare emag asus laptop

Acer Aspire E5-571-327Q este un laptop cu un preț relativ mic cu specificații decente și un aspect plăcut. Acesta are un ecran de 15,6 inci cu o rezoluție de 1.366 x 768 de pixeli și este dotat cu un procesor Intel Core i3 de 1,70 GHz, 4GB RAM și un hard de 500GB. Dispozitivul vine cu Linux preinstalat. Laptopul poate fi găsit la un preț avantajos aici.

acer laptop reduceri aniversare emag