Reduceri eMAG la telefoane, tablete și smartwatch-uri

Reduceri eMAG la telefoane, tablete și smartwatch-uri

eMAG organizează reduceri aniversare în perioada 19-25 mai. În aceste zile, retailerul se așteaptă să înregistreze comanda cu numărul 10.000.000. 

Reducerile eMAG se extind pe toată gama de produse, iar mai jos am selectat cele mai bune telefoane, tablete și smartwatch-uri la ofertă.

Toți cei care fac cumpărături cu ocazia reducerilor aniversare eMAG intră automat în cursa pentru un automobil BMW Z4. Toate reducerile eMAG le găsiți AICI.

Reduceri eMAG la telefoane

iPhone 6 este unul dintre cele mai râvnite smartphone-uri la ora actuală. Telefonul Apple oferă performanțe fără cusur, o cameră foto extraordinară și un aspect elegant. Smartphone-ul are o reducere de preț considerabilă, de aproape 600 de lei. Îl puteți cumpăra de AICI.

Lenovo Vibe X2 este un vârf de gamă despre care, probabil, nu ați auzit foarte multe, dar pe care merită să-l luați în considerare, în special cu ocazia reducerilor eMAG. Are un aspect premium și dotări de top, fiind echipat cu un procesor cu opt nuclee, 2GB memorie RAM și display full HD de cinci inch. Telefonul are o reducere foarte mare și îl recomandăm celor care vor să dea bani puțini pe un telefon foarte bun. Îl puteți cumpăra de AICI.

Motorola Moto E poate fi considerat un prim smartphone perfect pentru cei care fac trecerea de la telefoanele clasice, sau pentru cei care pur și simplu au nevoie de un terminal ieftin și bun. Modelul entry level oferă performanțe decente, având în dotare un procesor dual-core de 1,2Ghz și memorie RAM de 1GB. Se numără printre produsele eMAG aflate la reducere și îl puteți cumpăra de AICI.

reduceri emag telefoane lenovo vibe x2

Reduceri eMAG la tablete

Samsung Tab 3 Lite este tableta perfect pentru cei care nu vor să dea o căruță de bani pe un dispozitiv de acest gen. Gadgetul sud-coreean oferă performanțe mai mult decât decente, mulțumită unui procesor quad-core de 1,3Ghz și a unei memorii RAM de 1GB. Ecranul este de 7 inch, dar rezoluția este destul de mică, adică 1024×768. Totuși, pentru browsing, mailuri și ocazionalul film, tableta se descurcă bine. O puteți cumpăra la reduceri de AICI.

iPad Air este una dintre cele mai bune tablete pe care o puteți cumpăra la ora actuală. Este foarte subțire și elegantă și oferă o experiență multimedia completă. Ecranul de 9,7 inch are o rezoluție 2048×1536 și este perfect atât pentru filme cât și pentru jocuri. Procesorul A7 face față oricărei aplicații, și acum puteți cumpăra tableta iPad Air la un preț redus considerabil, cu ocazia reducerilor aniversare eMAG. O găsiți AICI.

Asus Transformer T100 este un dispozitiv hibrid destinat atât celor care vor un gadget pentru filme, cât și celor care își doresc să poată munci fără probleme. Are un ecran de 10,1 inch cu rezoluție HD, procesor quad-core Intel și memorie RAM de 2GB. Tableta vine cu o tastatură detașabilă și rulează sistemul de operare Windows 8. O puteți cumpăra de AICI, la preț redus.

reduceri emag tablete ipad air

Reduceri eMAG la smartwatch-uri

Moto 360 este primul ceas care a atras cu adevărat atenția asupra ecosistemului Android Wear. Se remarcă printr-un design excelent, având un display rotund. Se conectează cu smartphone-urile cu Android și aduce notificările direct la încheietură. Oferă acces la o serie de aplicații și permite utilizatorului să modifice modul în care este afișată ora, pentru a se potrivi oricărei ținute. Versiunea Moto 360 care beneficiază de reducerile eMAG este cea argintie care are curea metalică. Puteți comanda ceasul de AICI.

LG G Watch R este un ceas inteligent pentru cei care își doresc un dispozitiv cu aspect mai dur. LG G Watch R se potrivește de minune la o geacă de piele, dar și la un costum negru. Are o curea neagră din piele, un cadran rotund și un aspect impunător. La fel ca Moto 360, este capabil să monitorizeze activitatea fizică și să citească pulsul purtătorului. Puteți achiziționa smartwatch-ul de AICI.

Samsung Gear 2 este un gadget destinat exclusiv posesorilor de smartphone-uri de top Samsung. Rulează un sistem de operare propriu care oferă acces la notificări, apeluri și funcții de monitorizare a exercițiilor fizice. Partea cea mai interesantă la acest smartwatch este camera foto incorporată, care transformă orice utilizator în James Bond. Îl puteți cumpăra de AICI, la un preț special, cu ocazia reducerilor aniversare eMAG.

reduceri emag smartwatch lg g watch r

Citește și: