Reduceri aniversare la eMAG. Cum poți câștiga un BMW Z4

, 19 Mai, 07:07

În perioada 19-25 mai, românii se pot bucura de reduceri aniversare la eMAG. Cel mai mare retailer online sărbătorește comanda online cu numărul 10.000.000. 

Reducerile eMAG sunt motiv de bucurie pentru toți cei care doresc să cumpere electronice și electrocasnice, dar și pentru cei care sunt interesați de cărți sau de haine.

Reducerile aniversare eMAG vor fi disponibile începând din această dimineață, iar oferta va include produse cu preț tăiat semnificativ, dar și un premiu special.

Cei care fac cumpărături cu ocazia reducerilor aniversare eMAG au șansa de a câștiga un BMW Z4, prin tragere la sorți. Pentru fiecare 100 de lei cheltuiți, se adaugă încă o șansă de câștig.

Mai multe despre reducerile aniversare eMAG  veți putea afla pe site-ul Playtech.ro, după activarea campaniei. Vom face o selecție a celor mai bune gadgeturi pe care le puteți cumpăra la preț redus.

Până atunci, puteți accesa pagina campaniei AICI.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail