Ramos M12 este o nouă tabletă atrăgătoare cu Windows 8.1

Ramos M12 este o nouă tabletă atrăgătoare cu Windows 8.1

Similară din multe puncte de vedere cu tableta , creaţia din imaginea de mai jos poartă numele de Ramos M12 şi rulează Windows 8.1.

Deşi la prima vedere ar putea fi percepută ca o , amatorii de tablete cu Windows 8.1 ce pot fi folosite cu uşurinţă ca şi laptopuri, vor fi cu siguranţă încântaţi de Ramos M12.

ramos-m12-windows tablet

Noul gadget ilustrat mai sus este o tabletă  livrată cu o tastatură detaşabilă construită în jurul unui panou Full HD de 11,6 inci. Autonomia peste medie, de aproximativ 10 ore de utilizare non-stop, este datorată parţial noului procesor Intel Core M-5Y70 tactat la 1,1 GHz. Dacă nu aţi mai auzit în trecut de această familie de procesoare lansată recent, merită să aveţi în vedere că noile Core M vin cu un consum infim de energie electrică şi o performanţă net superioară procesoarelor Intel Atom. Partea de procesare grafică este asigurată de cel mai nou IGP al companiei americane cu numele de Intel HD 5300, mai mult decât suficient când vine vorba de filme Full HD şi gaming fără pretenţii majore la capitolul detalii. Bateria din această ecuaţie este de 8.000 mAh.

Conectivitatea tabletei include WiFi, Bluetooth, un microHDMI şi două porturi USB 3.0. Va fi preinstalată cu cea mai nouă versiune de WIndows 8.1. În ceea ce priveşte particularităţile atractive de design, trebuie apreciat standul integrat pe spatele ei care vă permite să o fixaţi rapid într-o poziţie confortabilă pentru o utilizare prelungită. Nu se cunosc încă detalii legate de preţ sau o dată precisă de lansare, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până va ajunge pe piaţă.

Citește și: