Promisiunea chinezilor: OnePlus 2, un telefon mai bine securizat decât iPhone

Promisiunea chinezilor: OnePlus 2, un telefon mai bine securizat decât iPhone

OnePlus 2 este așteptat la sfârșitul lunii iulie, iar dezvoltatorii săi profită, până atunci, de toate strategiile de marketing pe care le au la îndemână.

OnePlus are un statut foarte bun, înainte de lansarea noului model. După ce a impresionat în 2014, pentru OnePlus 2 așteptările sunt ridicate. Totuși, popularitatea modelului de anul trecut s-a datorat și prețului destul de scăzut pentru dotări foarte bune. Știm deja că telefonul va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 810 cu opt nuclee, optimizat pentru sistemul de operare pe care compania l-a dezvoltat, numit OxygenOS.

De asemenea, va utiliza un port USB Type-C și acesta ar putea fi primul telefon care folosește noul standard. Vitezele de transfer sunt mai mari, dar principala calitate a acestuia este reversibilitatea. În ultimul teaser, compania a confirmat senzorul de amprentă pe noul model.

Compania a menționat că avea opțiunea de a implanta senzorul și pe modelul precedent, dar, la vremea aceea, nu părea o funcționalitate absolut necesară. Lucrurile stau diferit cu noul model, iar cei de la OnePlus au menționat că senzorul de pe noul flagship va fi mai bun decât Apple Touch ID.

„Pe OnePlus 2, senzorul pentru amprentă e făcut bine. E foarte rapid și îți deblochează telefonul mai repede decât TouchID. O persoană obișnuită își verifică telefonul de mai mult de 200 de ori pe zi. Dacă îți trebuie trei secunde pentru a introduce PIN-ul sau modelul de deblocare, înseamnă că piezi cam o oră pe săptămână astfel”, scriu cei de la OnePlus pe blogul companiei.

Citește și:
Etichete: