O nouă confirmare pentru OnePlus 2 și posibila dată de lansare

O nouă confirmare pentru OnePlus 2 și posibila dată de lansare

OnePlus 2 se dorește un „flagship killer” cum a fost modelul de anul trecut. Încă nu se știe data oficială de lansare, dar sunt câteva detalii care ne-ar putea-o indica. 

Se știe despre OnePlus 2 că va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 810, unul care s-a remarcat printr-o problemă: supraîncălzirea. Chinezii de la OnePlus spun că nu va fi cazul de probleme pe telefonul lor, iar își bazează convingerea pe două argumente.

Întâi, OnePlus 2 va folosi un procesor optimizat pentru sistemul de operare pe care compania l-a dezvoltat, numit OxygenOS, iar în al doilea rând va fi folosit la o frecvență mai joasă decât cea de pe One M9 sau LG G Flex 2. Reducând cerințele se poate ca Snapdragon 810 să fie un cip suficient de bun. Acum, printr-un mesaj de pe Google+, aflăm încă o dotare a OnePlus 2.

OnePlus 2 va avea un port UBS Type-C, cel mai nou și mai rapid disponibil în prezent. Până acum fost introdus de Apple pe noul Macbook și de Nokia pe tableta N1, dar OnePlus are toate șansele să lanseze primul telefon cu el. Asta dacă noul model va fi lansat în această vară.

Cum o dată oficială nu avem, avem un calendar pe care compania și l-a fixat drept poză de cover pe Facebook și Google+. Astfel, primul anunț a fost pe 17 iulie, iar al doilea a fost pe 22 iunie. Dacă mențin acest ritm, din cinci în cinci zile, atunci OnePlus 2 va fi lansat până pe 15 iulie. Totuși, nu există nicio garanție că este vorba de un ciclu.

OnePlus 2 calendar

Mai mult, PhoneArena a informat peste weekend că, pentru o scurtă perioadă de timp, OnePlus One n-a mai fost disponibil online, fiind afișat mesajul sold out. Între timp, stocurile se pare că au fost refăcute, dar este și acesta un semn că lansarea OnePlus 2 nu este prea departe și se poate să fie planificată astfel încât vechiul model să nu mai rămână pe stoc.

Citește și: