Prin ochelarii inteligenţi Recon puteți controla camerele GoPro

Prin ochelarii inteligenţi Recon puteți controla camerele GoPro

Dacă aţi pus vreodată mâna pe o pereche de ochelari smart de la Recon, vă veţi bucura că acum funcţionează şi ca telecomandă pentru camerele GoPro.

Gadgeturile purtabile sunt de foarte multe feluri şi nu toate sunt exagerat de scumpe. Unele sunt mai utile, iar altele sunt destinate doar unei anumite clase de utilizatori. Din acest punct de vedere, sportivii sunt cei mai privilegiaţi. Nu de alta, dar au la dispoziţie un amalgam de dispozitive pentru măsurarea şi înregistrarea efortului fizic.

În această categorie de dispozitive pentru sportivi intră şi ochelarii smart de la Recon creaţii special pentru ciclişti sau schiori. Cu nume precum Recon Jet sau Recon Snow2, aceştia vă înregistrează traseul parcurs prin intermediul modulului GPS integrat şi pe un mic display aflat în colţul din dreapta jos al lentilei vă afişează o varietate de informaţii relevante aferente experienţei. În plus, există şi unele modele cu cameră video integrată. Din păcate, acestea din urmă sunt limitate la imortalizarea unor clipuri de maxim un minut.

Din fericire, aceeaşi ochelari inteligenţi suportă aplicaţii terţe. Ca urmare, prin intermediul noului program cu un nume foarte sugestiv, MyGroproRemote2, puteţi interacţiona de minune cu o cameră GoPro şi puteţi ajusta fiecare parametru al capturii de pe lateralul ochelarilor prin simple atingeri. Dacă aţi folosit vreodată aplicaţia de smartphone a celor de la GoPro, experienţa este similară.

Pe micul ecran al ochelarilor aveţi un preview în timp real al conţinutului înregistrat, puteţi declanşa sau înceta procesul de înregistrare, puteţi monitoriza bateria şi puteţi ajusta diverse setări. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi înainte este să vă conectaţi cu ochelarii la reţeaua WiFi creată de camera voastră GoPro.

Noua aplicaţie poate fi descărcată gratuit din magazinul virtual Recon Engage şi este compatibilă cu camerele GoPro Hero3 şi Hero4.

Citește și: