Primul mod de GTA V pentru PC te face invincibil [VIDEO]

Cei de la Rockstar Games au încurajat din totdeauna modurile pentru jocurile din seria , motiv pentru care, acest anunţ nu ar trebui să vină ca o surpriză.

Au trecut doar câteva zile de când cei de la Rockstar Games au lansat . Cu toate acestea, comunitatea de dezvoltatori independenţi s-a grăbit deja să publice online primul mod pentru unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului.

Deşi nu este neapărat un joc complicat, dacă vreţi să experimentaţi GTA V la un alt nivel, mult mai distractiv, e bine să aveţi în vedere faptul că există un mod pentru asta. Având în vedere că vă pune la dispoziţie muniţie infinită şi nu vă mai obligă să investiţi banii virtuali câştigaţi cu trudă pe gloanţe, rezultate sunt evidente. Nici măcar nu mai pierdeţi timpul încărcându-vă arma. Puteţi trage în permanenţă. În plus, pentru a duce violenţa gratuită la extrem, acelaşi mod vă face şi invincibil. Indiferent câte organe ale legii vă vor urmării şi vor încerca să vă omoare cu diverse arme, eforturile lor vor fi inutile.

Întregul mod este detaliat în clipul de mai jos. Acesta poartă numele de Lingon Trailer şi poate fi folosit de către oricine, indiferent de versiunea de GTA V instalată. Singurul lucru pe care trebuie să-l aveţi în vedere este că modurile, trucurile şi orice alte forme de a înşela mecanica jocului nu trebuie exploatate decât în single player. Acestea nu vor fi tolerate dacă vă jucaţi online cu alţi oameni.

Alexandru Puiu
09:27 19.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video