În curând se va încheia serialul Game of Thrones de la Telltale Games

În curând se va încheia serialul Game of Thrones de la Telltale Games

Cum se întâmplă cu fiecare creație a celor de la Telltale Games, serialul Game of Thrones a fost un succes și în mediul virtual, dar se va încheia în curând. 

În urmă cu aproximativ un an, cei de la Telltale Games lansau primul episod dintr-un joc a cărui acțiune se desfășura în universul Game of Thrones. Între timp au mai fost lansate multe alte episoade care ofereau o libertate deosebită jucătorilor de a-și alege propriul destin in-game urmărind în același timp firul epic al unor aventuri foarte interesante. Din păcate, Iron and Ice, această serie de jocuri creată de Telltale, se va încheia în curând.

Luna viitoare, pe 17 noiembrie va fi publicat ultimul episod din seria de titluri cross-platform Game of Thrones. Acesta din urmă va purta numele de The Ice Dragon. Cei de la Telltale au ținut să menționeze că această lansare va reprezenta un efort mai mare pentru companie, deoarece va fi prima oară când vor fi lansate în acceași zi versiunile de Android, iOS, Mac, PC, PlayStation și Xbox.

Cum era de așteptat, având în vedere că vorbim de o poveste ce se desfășoară în universul cărților lui George R.R. Marin, a existat multă moarte și suferință în epopeea Iron from Ice. Finalul se va manifesta printr-o ,,concluzie înfricoșătoare într-un mod unic” și va varia enorm în funcție de deciziile luate de fiecare jucătoare în episoadele anterioare ale jocului. Singurul lucru pe care îl vor avea în comun toate finalurile posibile ține probabil de câteva decese surprinzătoare ale personajelor voastre favorite într-un mod ostentativ.

Dacă nu ați apucat încă să vedeți despre ce este vorba în serialul Game of Thrones al celor de la Telltale Games, primul episod este oferit acum gratuit doritorilor. Noi toți ceilalți trebuie să așteptăm până la 17 noiembrie pentru a experimenta ultima poveste din serie pe Android, iOS, Mac, PC, PlayStation sau Xbox.

Citește și: