HBO confirmă finalul Game of Thrones

HBO confirmă finalul Game of Thrones

Dacă v-aţi întrebat vreodată câţi ani veţi mai sta cu sufletul la gură pentru a vedea ce se mai întâmplă în Westeros, oficialii HBO au confirmat ultimul sezon din Game of Thrones.

La ora actuală este aproape imposibil să nu fi auzit de Game of Thrones. Popularul serial al celor de la HBO a depăşit toate recordurile de audienţă la TV şi de piraterie online.  Se pare că va continua acest trend încă ceva timp.

Pe marginea Game of Thrones, directorul de programe al HBO a făcut făcut câteva declaraţii zilele trecute în cadrul turului de presă Television Critics Association. În respectivul context, Michael Lombardo a şters cu buretele zvonurile anterioare cum că David Benioff şi Dan Weiss vor încheia Game of Thrones cu cel de-al şaptelea sezon. ,,Şapte sezoane şi atât  – nu a fost niciodată ideea asta. Întrebarea este cât de mult vom merge dincolo de şapte. [Benioff şi Weiss] simt că ar mai fi loc pentru încă două sezoane după şase.” Cu alte cuvinte, la opt sezoane sunt şanse foarte mari să se tragă linie, în contextul în care oricum au început să se producă episoade care nu mai sunt ancorate în cărţile lui R.R.Martin.

Printre rânduri, Lombardi a confirmat ceea ce credeam cu toţii. David Benioff şi Dan Weiss au o libertatea foarte mare când vine vorba de realizarea Game of Thrones. Există probabil anumite limite legate de costurile de producţie ce nu trebuie depăşite şi un standard de calitate ce trebuie menţinut, dar în rest nu ar trebui să fie probleme.

Acestea sunt primele informaţii oficiale despre sezonul opt după ce timp de câţiva ani Beniof şi Weiss au promis că se vor rezuma la şapte sezoane de Game of Thrones. ,,Am spus în totdeauna 7 sezoane, dar trebuie să vorbim cu HBO şi să ajunge la o înţelegere. Există o tentaţie pentru a continua deoarece ne distrăm în continuare, dar nu vrem să-l stricăm angajându-ne la câţiva ani în plus.”  Aceste afirmaţii din partea creatorilor serialului au fost făcute în luna aprilie a acestui an într-un interviu pentru Rolling Stone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: