Primul cuptor inteligent te face peste noapte un bucătar mai bun – June Oven [VIDEO]

Ilustrat în imaginea de mai sus este primul menit să vă ajute să nu mai ardeţi niciodată o prăjitură sau să serviţi un pui crud.

Pare un cuptor cu microunde obişnuit de la distanţă. În realitate, noul June Oven este primul cuptor inteligent cu conectivitate Bluetooth şi o putere de procesare impresionantă.

Creierul întregii afaceri este un SoC , acelaşi pe care îl întâlniţi în cea mai recentă tabletă a celor de la Google, Nexus 9. Cele patru core-uri vor permite cuptorului ca, în timp real, să analizeze ceea ce vreţi să gătiţi şi, în consecinţă, să ajusteze parametrii de funcţionare. În primul rând, va fi nevoie să poziţionaţi tava pe cuptor pentru a fi cântărită. Al doilea pas va fi realizat prin intermediul camerei Full HD din interiorul cuptorului. Aceasta din urmă va putea să aproximeze timpul de coacere în funcţie de felul de mâncare identificat.

Dacă vă este frică să vă bazaţi pe abilităţile de bucătar ale June Oven, puteţi în orice moment să definiţi cu precizie parametrii de coacere folosind un iPhone. În situaţia în care nu vă este suficient panoul sensibil la atingere cu diagonala de cinci centimetri, printr-un smartphone puteţi alege timpul şi temperatura de coacere, puteţi defini alerte şi alţi câţiva parametri. Pentru că elementele de încălzire sunt realizate din fibră de carbon, merită să reţineţi că vor atinge temperatura maximă în doar 5 secunde. Astfel, în doar cinci minute cuptorul se încălzeşte până la 180 de grade.

Primul cuptor inteligent costă 1500 de dolari dacă vă aruncaţi la o precomandă şi achitaţi un avans de 100 de dolari. În câteva luni, când va deveni un produs comercial, preţul i se va dubla.

june oven cuptor inteligent iphone bluetooth

Alexandru Puiu
06:32 10.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video