Primul clip filmat cu Galaxy S6 ajunge oficial online [VIDEO]

Cu câteva săptămâni înainte de evenimentul de lansare al noului , cei de la Samsung au ajuns să-l promoveze pe Twitter printr-un clip teaser.

Încercând să sporească interesul în lansarea următorului vârf de gamă, cei de la Samsung au creat un teaser de câteva secunde pe care l-au postat pe Twitter.

Vânzările de smartphone-uri Samsung a scăzut într-un ritm foarte alert în ultima perioadă, un trend reflectat şi în profitul net al diviziei de mobile înregistrat pe ultimele trimestre. Pentru că şi-au pus mari speranţe în viitorul Galaxy S6, sud coreenii au început deja să-l promoveze pe reţele sociale. Dacă nu vă funcţionează embedul de mai jos, la această adresă, puteţi viziona un clip de 17 secunde încărcat de câteva mesaje în format text redactate la persoana întâi. Tag-ul sub care este postat acel teaser e cât se poate de sugestiv I am #TheNextGalaxy.

Fără să ştim dacă este cea mai bună reţetă pentru succes, este evident că gigantul asiatic a investit enorm în abilităţile de captură ale noului său telefon high end. Deşi nu avem încă specificaţii oficiale, conform zvonurilor din ultimele săptămâni, Galaxy S6 ar trebui să aibă o cameră principală de 20 de megapixeli şi una frontală de 5 megapixeli. Pentru un avantaj suplimentar, ambii senzori au fost creaţi in-house de Samsung.

În cadrul evenimentului #Unpacked de la MWC, unde va avea loc şi lansarea oficială a Galaxy S6 şi , ar trebui să fie detaliată şi o nouă aplicaţie de captură. Aceasta din urmă, în conformitate cu tendinţele pieţii, va oferi utilizatorilor posibilitatea de a ajusta manual parametri precum timpul de expunere, ISO, diafragmă şi altele.

Alexandru Puiu
05:38 16.02.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video